אין מוצרים בסל הקניות שלך
משוט לסאפ CARBON-PRO
משוט ספורטיבי מדגם CARBON-PRO לסאפ, נוח לאחיזה ולחתירה. מוט האחיזה עשוי מ-30% פיברגלאס+70%PP איכותי וקשיח כפות המשוט עשויות מ-100% פחמן המשוט מתפרק לשלושה חלקים הניתנים להרכבה בקלות ובמהירות, בעל ידית ארגונומית לאחיזה נוחה! מתכוונן בקלות וכולל עיצוב יפהפה! מיועד לחתירה בסאפ בלבד
משוט ה-CARBON-PRO לסאפ מבית AQUA MARINA הוא משוט מקצועי ואיכותי שנועד לספק את הביצועים הטובים ביותר עבור חותרים מתקדמים. עם שילוב של חומרים מתקדמים ועיצוב מדויק, המשוט הזה הוא הבחירה האולטימטיבית למי שמחפש את הטוב ביותר בחתירה.
משוט ה-CARBON-PRO לסאפ מיועד לכל מי שמחפש לשדרג את רמת החתירה שלו וליהנות מחוויית גלישה מושלמת. אידיאלי לשימוש מקצועי ותחרותי, וכן לחותרים מתקדמים המחפשים את הביצועים הטובים ביותר בכל סוגי המים.
מציע שילוב מושלם של קלות משקל, עמידות גבוהה ויעילות חתירה מרבית. עם משוט זה, תהיו בטוחים שאתם מקבלים את הכלים הטובים ביותר לחוויית גלישה יוצאת דופן.