All Categories
    Menu Close

    Wii PAL Band Hero Game Only

    SKU: wiibandgame
    Availability: 19 in stock
    i h
    Delivery date: Delivery up to 2 business days


    במשחק יהיו 65 שירים, ויהיה ניתן גם להוריד שירים ממשחקים קודמים לתוך המשחק

    כמו : שירים מגיטר הירו 5 ומגיטר הירו וורלד טור.


    רשימת שירים ( חלקית ) :


    The All-American Rejects - Dirty Little Secret

    Cheap Trick - I Want You to Want Me

    David Bowie - Let’s Dance

    Don McLean - American Pie

    Fall Out Boy - Sugar We’re Going Down

    Fall Out Boy - Thnks Fr Th Mmrs

    Jackson 5 - ABC

    Janet Jackson - Black Cat

    KT Tunstall - Black Horse & The Cherry Tree

    Lily Allen - Take What You Take

    Maroon 5 - She Will Be Loved

    Nelly Furtado - Turn off the Light

    No Doubt - Just a Girl

    Poison - Every Rose Has Its Thorn

    Queen - Crazy Little Thing Called Love

    Robbie Williams & Kylie Minogue - Kids

    Roy Orbison - Oh, Pretty Woman

    Snow Patrol - Take Back the City

    Taylor Swift - Love Story

    Taylor Swift - Picture to Burn

    Taylor Swift - You Belong with Me

    Tonic - If You Could Only See

    Village People - YMCA


    איזה עוד אומנים שונים יהיו במשחק ?


    האומנים הבאים יופיעו גם הם במשחק :


    Aly & AJ

    Avril Lavigne

    Blink 182

    Carl Douglas

    Culture Club


    Duran Duran


    The Go-Go’s

    Hillary Duff


    Jesse McCartney

    The Killers

    Marvin Gaye


    Pat Benetar

    The Rolling Stones

    Spice Girls

    The Turtles